Personvernerklæring

Hvem vi er:

SOV AS

Brennvegen 4,

2680 Vågå

 

Vår nettstedsadresse er: www.sovlodge.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn

For å tilby tjenestene våre samler vi inn personopplysninger om brukerne våre.

Personopplysningene kommer fra deg når du besøker eller bruker tjenestene våre, personopplysninger vi samler inn automatisk, og personopplysninger vi samler inn fra andre kilder. Ved kontakt via e-post/skjema, booking av rom og/eller kjøp av våre tjenester blir informasjonen du oppgir lagret i våre databaser, av grunner som har med lover og regler, samt kundeservice å gjøre.

 I tillegg samler vi IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen til Internett, datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk

Hvorfor samler vi personopplysninger om deg?

Sov Lodge samler og behandler personopplysninger for å kunne betjene deg som kunde, og levere og drifte Hotellet vårt på best mulig måte. Personopplysninger kan i tillegg benyttes for å kontakte deg som bruker for å dele informasjon som er vesentlig for levering av tjenesten og yte kundeservice og -støtte. Med ditt samtykke vil vi også bruke disse opplysningene for å kunne tilpasse innhold og tilby deg målrettet informasjon, tilbud og annonsering basert på adferd og antagelser om preferanser.

Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine til følgende formål:  

  • For å opprette og håndtere din brukerkonto hos sovlodge.no

  • For å behandle henvendelser og bestillinger via våre digitale tjenester 

  • For å kunne kommunisere med deg i forbindelse med ditt kundeforhold hos oss, eller som bruker av våre tjenester  

  • For å kunne informere om våre tjenester og tilbud 

  • For å analysere opplysningene slik at vi, med ditt samtykke, kan sende deg relevante tilbud og informasjon. 

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine bli slettet eller anonymisert. Anonymiserte opplysninger kan ikke spores tilbake til deg, og vil blant annet bli benyttet til statistikk og andre formål som kan hjelpe oss med å forbedre og videreutvikle tjenestene våre.  

Utlevering av personopplysninger

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi kan bare dele dine personopplysninger i følgende tilfeller:  

  • med tredjeparter, når deler av bestillingen omfatter tjenester som leveres av en tredjepart.

  • med tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på våre vegne og etter våre instrukser som databehandlere, for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hvem deler vi informasjonen med?

Våre nettsider er drevet av Wix.com, en skybasert nettutviklingsplattform som gjør at vi kan selge våre tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Informasjon og persondata som overføres til oss via vår nettside, vil bli overført, behandlet og lagret av Wix.com og Wix.com sine autoriserte, tilknyttede tredjeparts tjenesteleverandører i og utenfor EU/EØS-området, mer konkret i USA, i Europa (herunder Litauen, Tyskland og Ukraina), i Israel og i andre jurisdiksjoner ut fra hva som er nødvendig for levering av tjenestene til nettsiden.
 

​Les mer om Wix.com personvernerklæring: https://no.wix.com/about/privacy

For ytterligere informasjon er det også mulig å kontakte Wix direkte på e-post: privacy@wix.com.

Ved kortkjøp samarbeider vi med autoriserte betalingsformidlere som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Utveksling av kredittkortinformasjon ved nettbetaling for kjøp av våre produkter og tjenester håndteres av vår leverandør av betalingsløsninger, ??. De?? behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA og MasterCard står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. ((Sjekk opp hva som bør stå her))

Informasjonskapsler (cookies)

En cookie er en enkel tekstfil som lagres på brukerens datamaskin (eller mobil enhet) som opprettes når en bruker besøker en nettside ved hjelp av et program som kalles en nettleser (for eksempel Internet Explorer, Firefox eller Safari). En cookie er ikke et program i seg selv, og gjør ikke noe aktivt på brukerens datamaskin. En cookie kan ikke brukes til å identifisere en bruker personlig men de bidrar til å forbedre brukerens opplevelse av et nettsted.

Informasjonen Sov Lodge samler inn brukes til å analysere hjemmesiden vår, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Brimi sæter benytter også informasjonskapsler/cookies som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og «widgets» fra sosiale nettverkstjenester.

Vi har satt inn informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for:

– Google Analytics
– Visbook https://visbook.com/privacy

Tredjeparters personvernerklæring

På vår nettside linker vi til tredjeparts nettsteder som ikke drives av oss, for eksempel sosiale medier som Facebook. Vi er ikke ansvarlige for innhold, sikkerhet eller personvernspraksis for tredjeparts nettsteder. Vi oppfordrer deg sterkt til å se retningslinjene for personvern og informasjonskapsler som vises på tredjeparts nettsteder for å finne ut hvordan dine personlige opplysninger kan brukes av tredjepart.

Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes i henhold til personopplysningsloven. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene.  

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål eller endre dine kontaktopplysninger ved å ta kontakt med oss på velkommen@sovlodge.no eller telefon 41 55 00 50

Fjerne/deaktivere informasjonskapsler

Håndtering og vedlikehold av informasjonskapslene dine må gjøres fra innstillinger i den gjeldene nettleseren du bruker. Her er en liste av guider som viser hvordan du kan endre dette i noen populære nettlesere:

Gler oss til å ta i mot deg i viltre og vakre Vågå!

Ta gjerne kontakt for tips til ferieaktiviteter og komplette pakker med kost og losji. 

  • Facebook
  • Instagram

SOV AS

Orgnr 922 655 050

Brennvegen 4,

2680 Vågå

 

Tlf: 41 55 00 50

velkommen@sovlodge.no

Finn vegen til Vågåmo:

© 2020 SOV Lodge.

Nettsida er 100 % lågå i Vågå. IVK DesignGull & Gråstein l Fjellspire - Nora Kastellet.

#sovlodge #vågå #gudbrandsdalen #innlandet #norge #jotunheimen #lågåivågå